4 kommentarer på “Dag 4 i Ecuador. Baeza – Puyo

 1. Hei Jarle
  Jeg har fulgt din blogg siden før du reiste, og prøver å få med meg alle innleggene. Helt topp lesing. Koser meg når jeg leser og ser videoene. Føler det som om at jeg er litt på tur selv med min egen MC. Men jeg begynner å bli litt bekymret, for nå er det jo bare ca 3 mnd igjen til turen er over. Så forslaget mitt er at du/dere utvider turen et par måneder. Eller i det minste planlegger en ny tur av samme kaliber om ikke så lenge. 🙂 Håper dere får en problemfri og opplevelsesrik tur videre!
  Mvh
  Pål Kønig

  • Det var veldig koselig med en tilbakemelding fra en som følger bloggen selv om jeg ikke kjenner deg. Ang. utvidelse av turen med ett par mnd. er jo det en god ide, men jeg tror barn og barnebarn ønsker at vi snart skal komme hjem 🙂

   Når det gjelder turer i fremtiden har jeg selvfølgelig noen planer men må nok hjem og jobbe litt for å spare opp penger hvis ikke du vil sponse meg 🙂 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..