Garmin City Navigator NT Nord America USA

Satt for noen dager siden å skulle legge inn noen adresser på GPS’en å oppdaget at kartet ikke oppførte seg som det skulle. I 2013 hadde jeg med meg GPS’en 3 turer til USA og alt fungerte 100% slik det skulle, men nå var det altså noe som ikke stemte. Så da var det bare å kontakte Garmin for å sjekke hva jeg kunne gjøre. Garmin svarte som de bruker å gjøre å det var å sende inn kartet så skulle de sjekke. Så i posten i dag lå det ett helt nytt kart i en eske fra Garmin. Personlig tror jeg kartet kan ha fått en skade pga den skaden jeg hadde på selve GPS’en men nå har i alle fall Garmin sendt meg både en ny GPS og ett nytt kart uten at det har kostet meg noe annet enn portoen for å sende det inn.

Så til dere som vurderer Garmin opp mote andre merker…………. Jeg ville helt klart valgt Garmin med den fantastiske supporten de har. Max 72 timer står det på siden til Garmin å det kan jeg skrive under på at stemmer.

 

Garmin City Navigator NT Nord America USA
Garmin City Navigator NT Nord America USA

 

Kartet for Nord Amerika dekker alt fra Alaska, Canada, resten av USA pluss Mexico. Mexico er nok litt dårligere enn USA og Canada men den tid den sorg 🙂 Jeg vet jo uansett ikke hvor jeg skal og kompasset skal ligge i tankvesken.

Garmin City Navigator NT Nord America USA
Garmin City Navigator NT Nord America USA

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier Div. oppdateringer før avreise, UtstyrStikkord, Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..