3 kommentarer på “USB3.0 allin one card reader

  1. Heisan. Har du en oversikt over utstyr du trenger – kan være enklere å kunne bidra da… For min del vil det nok være mest IT-relatert utstyr men det kan hende at jeg har andre kontakter også

    • Nå ble jeg overasket 🙂 Vilt fremmede som ønsker å bidra varmer hjertet.

      Av IT relaterte ting som koster noe særlig som jeg trenger nå er det vell egentlig bare en pc som mangler. En liten pc som samtidig er kraftig nok til å redigere litt bilder og video. Men jeg forventer ikke at noen skal gi meg det, men hvis noen f.eks. kan gi ett tips om hva jeg bør lete etter er jeg ett stykke på vei. Kommer nok til å satse på en brukt for budsjettet begynner å bli stramt 🙂

      • Så ikke kommentaren din før nå. Om du ikke har en pc enda send meg en sms på 92603999 sp skal jeg se hva vi har

Det er stengt for kommentarer.