Garmin Zumo 660LM kart Syd Amerika

Da er enda to ting i boks. Min Garmin Zumo 660LM som ikke har oppført seg 100% i sommer sendt på service. Symptomene var at den noen ganger ikke lastet inn kartet når den ble slått på. Da måtte jeg skru den av og på flere ganger før den startet skikkelig. Noen ganger når jeg skrudde pgs’en av ble skjermen grå og da endte det med at jeg måtte ta batteriet ut for at den skulle skru seg helt av. Å den siste tingen var at den noen ganger kom kommer lyd ut av høyttaleren som ikke er relatert til navigering. Så nå er den i alle fall sendt til service og venter i spenning på hva de finner ut av.

I tillegg har jeg fått bestilt kart for Syd Amerika. Nord Amerika hadde jeg fra før, men landene syd for Mexico hadde jeg ikke noe for. Kartet dekker ikke 100% de områdene jeg skal til men kommer helt klart til å være til stor hjelp.

Garmin Zumo 660 South America NT
Garmin Zumo 660 South America NT

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier UtstyrStikkord, , Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..